Благовісники Христового Євангелія

З  волі Божої ми підійшли до завершення 2021 року. Для усіх нас, а також парафіяльних спільнот, як і Церкви Христової, він був непростим. Однак ніякі життєві негаразди не мають стати на заваді сповнення наших християнських обов’язків. Тверда віра та надія на милосердя Боже мають утверджувати впевненість у завтрашньому дні. Згадаймо, що в нашій історії були набагато тривожніші і небезпечніші часи. Однак завдяки християнській солідарності ми вистояли, відродилися і утвердилися.

Сьогодні  звертаємося до вас з проханням про підтримку нашої архиєпархіальної газети “Божий  сіяч”, передплативши її на наступний 2022 рік. Усвідомлюємо, що економічна ситуація у наших родинах не найкраща, але ваша пожертва та ваша молитва є запорукою життя нашого часопису. Адже саме в такі нелегкі для українського народу моменти, попри щоденні турботи і негаразди, наше кредо – нести духовний оптимізм до ваших осель.

Закликаємо  вас стати «апостолами», щоб нести Слово Боже до ваших рідних та близьких, передплативши наш християнський часопис.

Дякуємо  кожному з вас за розуміння та підтримку, а також усім священникам, які, як добрі пастирі, дбають про духовне зростання парафіян, заохочуючи вірних до передплати і читання газети.

Молимося  за кожного з вас та просимо про молитву.

Благословення  Господнє на вас!

+ Василій СЕМЕНЮК,

архиєпископ  і митрополит Тернопільсько-Зборівської архиєпархії.

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE